Rezervacije

Prilikom izrade rezervacije mora se navesti točno vrijeme preuzimanja vozila, no ukoliko želite promijeniti vrijeme preuzimanja molimo Vas da kontaktirate naš rezervacijski ured ili poslovnicu preuzimanja.

Poželjno je napraviti rezervaciju minimalno 24 sata unaprijed, dok je u sezoni visoke potražnje (7. i 8. mjesec) poželjno napraviti i nekoliko dana unaprijed.

Svakako preporučamo rezervirati dodatnu opremu prije najma kako biste bili sigurni da će dodatna oprema biti raspoloživa u trenutku preuzimanja vozila.

Ukoliko niste dobili potvrdu rezervacije na Vašu upisanu e-mail adresu, molimo Vas da kontaktirate naš rezervacijski ured na info@najam-vozila.hr  ili broj telefona 095/6333-633.

Ne plaća se nikakva naknada za izradu i otkazivanje rezervacije.

Plaćanje

Polog nije moguće ostaviti u gotovini, potrebna je kreditna kartica.

Kreditna kartica služi kao jamstvo plaćanja najma. Prilikom preuzimanja vozila autoriziramo kreditnu karticu (rezerviramo sredstva) na iznos odgovornosti (iznos ovisi o vrsti zaštitnih klauzula koje odaberete). Vrijeme potrebno da se sredstva odblokiraju može potrajati i do 30 dana ovisno o banci.

Platiti možete kreditnim i debitnim karticama te gotovinom u kunama, zamjena za American Express bodove, virmanom ukoliko je tako naznačeno prilikom rezervacije.

Može u slučaju da se nakon najma ukaže potreba za eventualnom dodatnom naplatom (kazna za nepropisno parkiranje tijekom najma vozila, prekršajne kazne, štete otkrivene nakon pranja vozila koje nisu bile vidljive u slučaju da je vozilo bilo izrazito prljavo, štete na vozilu ili vraćanje s manjom količinom goriva otkrivene nakon povratka vozila. O svim naknadnim terećenjima bit ćete obaviješteni putem elektroničke pošte ili telefona.

Učešće u šteti je maksimalni iznos koji se naplaćuje u slučaju novonastalih oštećenja na vozilu, a depozit je iznos koji uključuje učešće u šteti plus troškove koji su dogovoreni prilikom preuzimanja vozila (npr. najam vozila, dodatna oprema…).

Najam vozila

Za iznajmljivanje vozila potrebna Vam je važeća vozačka dozvola, osobna iskaznica ili putovnica te kreditna kartica na ime vozača (Diners, Visa, Master, American Express).

Internacionalnu vozačku dozvolu potrebno je posjedovati u slučaju da Vaša vozačka dozvola nije tiskana latiničnim pismom.

Minimalna starosna dob za iznajmiti vozilo je 20 godina s time da je potrebna barem jedna godina vozačkog iskustva. Vozači mlađi od 21. godinu plaćaju naknadu za mladog vozača. Ne postoji maksimalna starosna dob.

Da, prvi dan najma je dozvoljeno prijeći 500 km, a ukoliko se vozilo iznajmljuje na više dana, svaki sljedeći dan je moguće prijeći dodatnih 150 km.

Može. U tom slučaju moguća je naplata naknade za dodatnog vozača (provjeriti uvjete rezervacije).

U našoj ponudi dodatne opreme nalazi se: GPS, WiFi, povišena dječja sjedalica, dječja sjedalica (9-30kg), sjedalica za dojenčad (0-13kg), AUX kabel. Pregled iste nalazi se na linku.

Tehnička pitanja

U našim vozilima nije dozvoljeno pušenje. Ukoliko dođe do kršenja zabrane snosi se naknada za uslugu kemijskog čišćenja vozila.

Da, no imajte na umu da se snosi naknada za uslugu kemijskog čišćenja ako se zaprlja unutrašnjost vozila.

U slučaju da vozilo nema pun spremnika goriva, vozilo možete vratiti s istom razinom goriva kako ste ga i preuzeli.

Vrsta goriva upisana je na ugovoru o najmu te na dokumentima od vozila. Također, oznaka goriva nalazi se i na unutarnjoj strani poklopca spremnika goriva.

U poslovnici plaćate gorivo koje nedostaje i uslugu tankiranja vozila.

Sva naša vozila opremljena su obveznom opremom koja odgovaraju lokalnim i europskim zakonima o sigurnosti cestovnog prometa.