Dugoročni najam vozila

Dugoročni najam vozila u RentX-u je namijenjen za sve fizičke osobe i poduzeća kojima je potreban vozni park s vrhunskim vozilima, ali na koja ne žele trošiti ogromne količine novaca.

Ključ je u Vašim rukama, a u našim je odgovornost da je Vaše vozilo registrirano i održavano 100% vremena dok traje mjesečni najam. 

Tijekom dugoročnog najma vozila, mi preuzimamo brigu o održavanju automobila, tehničkom pregledu, skladištenju guma, osiguranju i svim ostalim pitanjima koje kod vlasništva vozila izazivaju glavobolju. 

Samo odaberite vozila po volji iz našeg voznog parka te nam se javite da dogovorimo detalje. Vozila možete unajmiti na minimalno 30 dana, bez gornjeg limita.

ponuda auta za dugoročni najamponuda kombija za dugoročni najam

Za sva dodatna pitanja nam se možete javiti direktno ili pogledati česta pitanja na dnu stranice.

Zašto dugoročni najam vozila, a ne leasing ili vlasništvo?

Radi jednostavnosti, ilustrirat ćemo Vam sve pogodnosti tablicom u kojoj ćemo navesti za što sve se morate brinuti kod leasinga i vlasništva te za što se ne morate brinuti prilikom dugoročnog najma vozila. Kao što vidite u tablici, jasan je pobjednik. 

Problem Dugoročni najam Vlasništvo ili leasing
Podmirivanje obaveznog osiguranja
Zamjensko vozilo prema potrebi
Zamjena guma na automobilu
Kasko osiguranje
Skladištenje guma
Troškovi registracije
Asistencija i pomoć na cesti
Održavanje vozila i popravci 
Porez na cestovna vozila
Troškovi tehničkog pregleda 

Česta pitanja

Je li dugoročni najam vozila namijenjen samo za poduzeća?

Dugoročni najam vozila je namijenjen za sve fizičke i pravne osobe kojima je potrebno vozilo na vrijeme duže od 30 dana. Ovo uključuje i osobe kojima je auto potreban za prijevoz stvari, za ljetovanje, za svoje projekte i slično. 

Koje je minimalno trajanje najma?

Minimalno trajanje najma vozila da bi se ono smatralo dugoročnim jeste 30 dana

Koja je cijena dugoročnog najma vozila?

Cijena ovisi o tipu vozila i dugotrajnosti najma. Što je duži najam, to je jeftinija cijena. Za detaljnije informacije nas možete kontaktirati. 

Koliko se vozila može unajmiti odjednom?

U teoriji ne postoji limit na broj vozila koja se mogu unajmiti - to sve ovisi samo o tome koliko vozila imamo na raspolaganju u tom trenutku.

Može li se vozilo zamijeniti?

Svakako! Ako ste i dalje unutar ugovorenog roka, ali imate potrebu za drugačijim vozilom - javite nam se. Spremni smo se maksimalno prilagoditi potrebama naših korisnika.

Koja su vozila na raspolaganju za dugoročni najam?

Ukratko - sva naša vozila. Možete ugovoriti bilo koji automobil ili kombi, oviseći o Vašim potrebama.

Može li se vozilo vratiti ranije?

Naravno! Ne naplaćujemo kazne ako ste odlučili svoje vozilo vratiti prije ugovorenog roka. 

Moram li i dalje platiti polog?

Polog se plaća kod svih oblika najma vozila. Za više informacija o načinima plaćanja i visini pologa nam se možete javiti na telefon ili putem emaila.

Koliko moram čekati da dobijem svoje vozilo?

Ako nam je vozilo na raspolaganju, možete ga dobiti čim potpišemo ugovor.

Je li broj prijeđenih kilometara ograničen?

U pravilu je - na 3000 kilometara. Međutim, u slučaju da Vam je potrebno više od toga pružamo mogućnost povećanja limita

Kome se javiti u vezi dodatnih pitanja?

Možeš nam se javiti putem telefona na +385 95 6336 333 ili email adrese info@najam-vozila.hr. Također, možete pregledati i sva naša pitanja prije najma, prilikom rezervacije, tijekom preuzimanjatijekom najma, prilikom vraćanja, te sva naša tehnička pitanja

Što je sve uključeno u dugoročni najam?

U dugoročni najam je uključena registracija automobila, održavanje, tehnički pregled, auto osiguranje, zamjena guma i svi redoviti popravci.