Paketi osiguranja

BASIC PROTECT

Paket osiguranja koji uključuje zaštitnu klauzulu PAI (Personal Accident Insurance).

Plaćanjem dnevnog dodatka za osiguranje putnika (PAI) vozač i putnici u vozilu su osigurani od nesretnog slučaja za slučaj smrti i invaliditeta do iznosa propisanih od osiguravajuće kuće kod koje je osigurano vozilo tvrtke SVIJET MASKICA.

U slučaju nastale štete na automobilu, klijent u potpunosti snosi troškove popravka te vraćanje vozila u prvobitno stanje.

MEDIUM PROTECT

Paket osiguranja koji uključuje zaštitne klauzule PAI (Personal Accident Insurance) i CDW (Collision Damage Waiver).

Ugovaranjem i plaćanjem naknade za zaštitnu klauzulu CDW klijent snosi 50% iznosa troška popravka nastale štete za vrijeme najma na vanjskom dijelu vozila, što isključuje oštećenja podvozja automobila, uništenje/oštećenja automobilskih guma, naplatka ili poklopca naplatka, unutrašnjosti vozila i stakala koje plaća u potpunosti.

TOTAL PROTECT

Paket osiguranja koji uključuje zaštitne klauzule PAI (Personal Accident Insurance), CDW (Collision Damage Waiver) i WUG (Wheel, Underside & Glass Inssurance).

U slučaju nastanka bilo kakve štete na automobilu, Najmodavac u potpunosti snosi troškove popravka vanjskih oštećenja nastalih na vozilu za vrijeme najma.


Za ostvarivanje prava iz gore navedenih paketa osiguranja, klijent mora zadovoljiti slijedeće uvjete:
-da prilikom upravljanja vozilom nije bio pod utjecajem alkohola i opijata
-da je odmah nakon nastalog oštećenja obavijestio najmodavca te u dogovoru s istim postupio prema dogovoru i uputama